Voorstellingen

Voorstellingen

Stichting de vertellende piano maakt muzikale voorstellingen altijd gecombineerd met een verhaal om kinderen op een vlotte manier kennis te laten maken met klassieke muziek, zelfs voor de aller kleinsten.

Ook maken we voorstellingen op maat. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Paniek! Waar is de muziek?

In een bos hier niet zo ver vandaan, komt de zon langzaam op. De dieren worden wakker van prachtige klanken in het bos. Maar op een dag is het stil..muisstil. Wie maakte elke ochtend die mooie muziek? Ga mee op ontdekking!

Assepoester

De vertelster kijkt in haar eeuwenoude vertelbol en ziet een meisje verdrietig en alleen zitten voor de open haard. Ze wordt gepest door haar oudere zusjes. Samen met de kinderen besluit de vertelster om het meisje te helpen, het meisje heet Assepoester.

Acrobaat Kees heeft hoogtevrees

Acrobaat Kees is koorddanseres. Ze valt tijdens een circusvoorstelling van grote hoogte naar beneden en krijgt hoogtevrees. Kees besluit weg te lopen van het circus maar verdwaald in het bos. Lukt het Acrobaat Kees om de weg terug te vinden en van haar hoogtevrees af te komen?

De Notenkraker

Een kerstspecial voor de hele school. Maak kennis met het klassieke kerstverhaal de Notenkraker van Tchaikovsky, live begeleid op piano en viool. Zing mee voor het ultieme kerstgevoel!