Voorstellingen

Voorstellingen

Stichting de vertellende piano maakt muzikale voorstellingen altijd gecombineerd met een verhaal om kinderen op een vlotte manier kennis te laten maken met klassieke muziek, zelfs voor de aller kleinsten.

Assepoester

De vertelster kijkt in haar eeuwenoude magische vertelbol en ziet een meisje verdrietig en alleen zitten voor de open haard. Ze wordt gepest door haar oudere zusjes. Samen met de klas besluit de vertelster om het meisje te helpen, het meisje heet Assepoester.

Smuk wordt gepest

In een bos hier niet zo ver vandaan, komt de zon langzaam op. De dieren worden langzaam wakker van prachtige klanken in het bos. Vandaag is het groot feest want meneer vos is jarig. Iedereen is feest aan het vieren behalve Smuk. Smuk is niet uitgenodigd op het feest. Ze wordt door de andere dieren gepest omdat ze een lange groene staart heeft. Beleef dit nieuwe avontuur van de vertellende piano “Smuk wordt gepest” en ontdek hoe het uiteindelijk allemaal goed komt. 

Acrobaat Kees

Acrobaat Kees is koorddanser. Hij valt tijdens een circusvoorstelling van grote hoogte naar beneden en krijgt hoogtevrees. Kees besluit weg te lopen van het circus maar verdwaald in het bos. Lukt het Acrobaat Kees om de weg terug te vinden en van zijn hoogtevrees af te komen?