De Notenkraker

De Notenkraker

Het is kerstavond. In een klein dorpje zijn alle huizen prachtig versierd. Overal zijn lichtjes en als je door de ramen kijkt vind je in elk huis een kerstboom. In één van de huizen vieren Clara, haar broertje Fritz en hun ouders kerst. Ze hebben een groot kerstdiner met heel veel cadeaus. Maar één cadeau is wel heel speciaal.

Maak in de decembermaand kennis met het klassieke kerstverhaal de Notenkraker van Tchaikovsky. Het verhaal wordt live begeleid op piano en viool met de prachtige muziek van Tchaikovsky.

In de voorstelling worden ook kerstliedjes gespeeld. We moedigen de school aan om een verzoeknummer te komen. Dit is extra leuk omdat we deze dan met z’n allen kunnen zingen voor het ultieme kerst gevoel.

Een unieke kerstspecial voor de hele school!

Na het succes van 2022 en 2023 gaan we de voorstelling opnieuw spelen in december 2024. Wacht niet te lang met boeken want vol is vol. Beide jaren waren we helemaal vol geboekt!

We zijn ook te boeken voor een kerstmarkt of een kerstviering. Leuk voor jong en oud! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Duur: +/- 30 minuten

Leeftijd: 4 t/m 12 jaar 

Aantal: Max. 100 leerlingen

Soort activiteit: Eenmalig, voorstelling.

Locatie: Op school of een andere locatie

Deze kerst bij jou op school!