Acrobaat Kees

Acrobaat Kees heeft hoogtevrees

Acrobaat Kees is koorddanser. Hij valt tijdens een circusvoorstelling van grote hoogte naar beneden en krijgt hoogtevrees. Kees besluit weg te lopen van het circus maar verdwaald in het bos. Lukt het Acrobaat Kees om de weg terug te vinden en van zijn hoogtevrees af te komen?

Acrobaat Kees heeft hoogtevrees is een oorspronkelijk verhaal, losjes geïnspireerd op het sprookje Goudlokje en de drie beertjes. Het verhaal van Acrobaat Kees wordt in deze voorstelling als rode draad gebruikt om kinderen op speelse wijze in aanraking te laten komen met klassieke muziek.

Het is een interactieve voorstelling, we gaan samen zingen, bewegen en nog meer om zo het verhaal en de muziek te beleven.

Er is lesmateriaal beschikbaar met o.a. de zelf geschreven liedjes en geluidsfragmenten van de gespeelde muziek zodat de leerkracht dit later in de groep nog eens kan beluisteren en zingen.

Acrobaat Kees is zeer geschikt voor kinderen van groep 1 t/m 3. Het verhaal wordt verteld door kleuterjuf Bernadette Siemonsma en muzikaal begeleid door pianiste Melissa Siemonsma.

Acrobaat Kees heeft hoogtevrees is nu voor het derde seizoen op tour in een nieuw jasje. Ondertussen hebben we al meer dan 120 keer gespeeld door heel Nederland.

Duur: +/- 45 minuten

Leeftijd:3 t/m 7 jaar  

Soort activiteit: Eenmalig, voorstelling

Locatie: Op school of een andere locatie