Pianoles

Pianoles

Bij de vertellende piano kun je ook op pianoles. De lessen worden gegeven door Melissa Siemonsma in Studio 9, in Assendorp. De pianolessen zijn geschikt voor alle leeftijden, voor beginners en gevorderden. Je kunt kiezen voor een individuele les van 30, 45 of 60 minuten. Gevorderden kunnen ook om de week les krijgen.

De lessen worden wekelijks gegeven in de opnamestudio, Studio 9 in Eureka aan het Assendorperplein 9 in Zwolle op woensdag, donderdag en vrijdag.

Docent

Melissa Siemonsma is in 2015 afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle met haar voorstelling “uit de handen gelopen”. Melissa heeft gestudeerd bij Sepp Grotenhuis en Frank van de Laar. Ze heeft de afgelopen jaren verschillende voorstellingen gemaakt: Assepoester, Acrobaat Kees heeft hoogtevrees, Zoë & Melissa doen het anders en Paniek! Waar is de muziek? De pianolessen van Melissa hebben een eigen stijl met een individuele aanpak en veel aandacht voor samenspel. Ook organiseert ze bijzondere optredens voor haar leerlingen.

Tarieven

Individuele les van 30 minuten: €22,00

Individuele les van 45 minuten: €33,00

Voor leerlingen van 21 jaar en ouder zal het te betalen bedrag vermeerderd worden met 21% BTW.

Op dit moment is er een wachtlijst voor de pianolessen. Voor vragen neem contact op via het contactformulier of via: info@devertellendepiano.nl / 0653349538

Aanmelden

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  De vertellende Piano presenteert:
  A Christmas Carol